Intr-o oala se pune carnea taiata bucati potrivite si osul si se adauga apa cit sa o acopere si se lasa pe foc pina fierbe se curata spuma si se lasa pe foc mic inca 30 de minute.
In alta oala destul de adinca se pune sfecla taiata felioare subtiri cui place poate da pe razatoare o parte din sfecla,morcovii deasemeni ori rasii sau taiati in bucatele mici si celelalte legume deasemeni.Se adauga apa sa acopere complect legumele si lasam sa dea in clocot si facem focul mic.Lasam sa fiarba 30 de minute.Dupa 30 de minute adaugam la bors carnea cu zeama iei si mai lasam sa fiarba inca o ora pe foc mic.Cind carnea este moale adaugam borsul sau lamaia si celelalte condimente ca sare, piper si putin zahar.Mai lasam citeva minute adaugam leustean taiat marunt si patrunjel.Cui ii place ia un ou si drege cu putin bors si mai lasa putin pe foc.Se pune in fiecare
farfurie bors cu legume si o bucata de carne. Este foarte gustos si bun pentru o zi rece.Se poate pregati o mamaliguta de mincat cu bors.Cui ii place poate adauga putin mujdei de usturoi in farfuria cu bors.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii