Caliti cateva minute in ulei ceapa tocata si ardeiul gras, apoi adaugati celelalte legume si cartoful curatat si taiat in bucati mari. Adaugati 1,5 l apa si putina sare. Lasati sa fiarba la foc mic 20 minute.
Separat puneti la fiert borsul cu verdeata tocata. Cand da in clocot turnati-l in oala cu ciorba si lasati sa mai fiarba inca 10 minute, la foc mic. Dregeti gustul de sare si piper. Puneti borsul cu legume in supiera, adaugati restul de verdeata si peperoni intregi.
Am gasit in magazin, la raionul congelate, amestec de legume tocate pentru bors romanesc. Puteti folosi si o combinatie de legume proaspete. Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii