Punem cozile de porc taiate la fiert cu o lingurita de sare,intre timp pregatim zarzavatul taiat marunt,cartofii in cubulete,iar carnea tocata o amestecam cu sare si piper negru si un pic de ulei si facem bilute.Cind carnea a inceput sa fiarba (nu uitati sa spumuiti dar sa nu luati toata grasimea,ramine borsul fara stele)adaugati ceapa si apoi zarzavatul iar mai la urma cartofii.Cind cartofii sun gata adaugati rosiile si sucul de la ele dati un clocot si apoi puneti bilutele de carne tocata.Adaugati borsul dupa ce a dat un clocot adaugati oul si zdrentuitil,apoi patrunlelul si cimbrul,puneti capacul si dati de pe foc.
Serviti cu un pic de smintina dupa gust binenteles,Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii