1483
retete

Alte sectiuni
  • Supa de rata cu legume

    De cate ori gatesc mancare cu rata, intodeauna fac si o supa sau o ciorba, folosind aripile si spinarea, tinind cont ca ratusca este destul de grea si grasuta. Asa ca am folosit aripile, spinarea, copanelele si gatul, pentru a obtine o supa delicioasa. Mai

    0 comentarii

  • Ciorba de perisoare

    Tocam cubulete telina, pastarnacul, morcovii si 2 cepe. Eu am avut ardei tocat congelat. Intr-o oala mai mare, punem legumele tocate, putin ulei si 2.5-3 l apa. Punem oala pe foc si fierbem 30-40 minute. Intre timp, pregatim perisoarele. Eu am folosit

    0 comentarii

  • Ciorba de cartofi cu kaizer afumat

    Se curata morcovul si se taie cubulete mici. Se curata ceapa si jumatate se taie marunt, jumatate ramane intreaga. Se curata si pastarnacul si se taie in doua. Intr-o oala se pune uleiul sa se incinga apoi se adauga morcovul taiat. Se lasa la calit

    0 comentarii

  • Supa de linte

    Se clateste lintea si se pune la fiert cu apa, se trag doua clocote, se arunca apa, se clateste lintea si se pune la fiert cu toate legumele tocate marunt, se adauga ierburile aromate, sare si se fierbe totul la foc potrivit; cand sunt toate fierte, se

    0 comentarii

  • Supa de aripioare cu legume, dreasa cu ou

    Se spala aripioarele si se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce dau in clocot aripioarele, se aduna spuma cu supiera. Se spala, se curata si se taie marunt morcovul, pastarnacul, telina, prazul si ardeiul gras si se adauga la supa. Se lasa pe foc pana

    0 comentarii

  • Ciorba de fasole verde

    Legumele se curata si se spala. În puțin ulei se călește ceapa, morcovul, ciupercile, se pune boia. Se complectează cu apă și apoi usturoi, fasolea, după fierbere se adaugă smântâna, sare, piper și verdeață. Este buna pt.diabetici.

    0 comentarii

  • Ciorba de pui cu smantana

    Carnea o spalam si o taiem fasii lungi, iar legumele le curatam si le taiem marunt (mie imi place ca morcovul si pastarnacul sa le tai cubulete mici, dar se pot da si pe razatoare). Intr-o oala punem la fiert fasiile de carne cu putina sare si cand a

    0 comentarii

  • Ciorba de miel

    Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa cu sare si ceapa taiata marunt si din cand in cand se aduna spuma care se formeaza deasupra. Cand carnea este fiarta pe trei sferturi, se scoate se curata de pe os si se taie in bucati mici si

    0 comentarii

  • Krautsuppe - supa de varza

    Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei. Adaugam morcovul si telina si lasam sa se inmoaie .Carnea de porc si pui taiata bucati se aduga peste legume si lasam cateva min pana cand carnea se albeste . Varza tocata se pune in oala peste carne.Adaugam

    0 comentarii

  • Supa de rosii cu pui, fidea si crutoane

    Se pune la fiert tacâmul de pui într-o oală de 3 litri pentru supă, cu apă şi puţină sare. Când carnea e aproape fiartă, se adaugă ceapa întreagă crestată, morcovii tăiaţi în două, ardeiul tăiat în două. Când

    1 comentariu

  • Supa de rosii cu galuste pufoase de gris

    Intr-o oala se pune apa rece si se adauga pieptul de pui spalat. Se lasa sa fiarba si se spumeaza de cate ori este nevoie. Cand nu mai face spuma, se pune ceapa curatata si crestata in patru si telina. Se lasa sa fiarba la foc domol. Morcovul se curata

    0 comentarii

  • Ciorba de pui radauteana

    Legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei. Se adaugă pieptul de pui tăiat fâșii,  apoi se completează cu apă, se asezonează de sare, piper și leuștean, și se lasă la fiert semiacoperit la foc

    0 comentarii

  • Supa de vitel

    Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde; se dau doua, trei clocote, dupa care se clateste carnea si se pune cu apa la fiert. Se adauga toate legumele tocate, ierburile aromate, foile de dafin, sare si se fierbe la foc potrivit pana

    0 comentarii

  • Ciorba de curcan

    Se pun la fiert, într-o oală încăpătoare cu capacitate de 6 l, tacâmul de curcan împreună cu apa (astfel încât de la nivelul apei până la marginea vasului să mai rămână un spaţiu liber de 3 degete)

    2 comentarii

  • Ciorba de praz

    Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina daca folosim o sita cu orificii mari. In vasul de gatit punem uleiul si adaugam prazul. Lasam sa se caleasca pana cand

    0 comentarii

  • Ciorba de legume cu perisoare

    Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa o taiem cat mai marunt. Cartofii taiati cubulete ii lasam deoparte, varza de bruxelles o curatam bine de frunzele uscate

    0 comentarii

  • Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

    Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa ce curatam zarzavatul- doar un morcov- il taiem marunt, doar ceapa si usturoiul le lasam intregi. Un morcov

    0 comentarii

  • Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Carnea tocata am amestecat-o intr-un castron cu ou, orez, putin cimbru uscat, sare si piper. Am framantat bine cu mana pana la omogenizare. Cu mainile umezite am format perisoarele si le-am pus in vasul aparatului Multicooker Crock-Pot Express cu gatire

    0 comentarii

  • Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot Express

    Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX. Se adauga, dupa gust, sare. Se conecteaza multicooker-ul la curent si se inchide etans capacul,

    0 comentarii

  • Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Pentru inceput conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express la curent, apoi selecteaza programul BROWN/SAUTE. In timp ce aparatul se incalzeste pe ecranul aparatului apare HEAT, iar apoi, dupa semnalul sonor, apare timpul setat pentru gatit. Asta inseamna

    0 comentarii

Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.