Bratkartoffeln

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Bratkartoffeln

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi
  • ulei de masline
  • 3 lingurite de unt
  • sare, piper, boia rosie dulce
  • patrunjel
  • optional : bacon si ceapa

Mod de preparare

Se spala, curata, se taie cartofii si se pun la fiert pana se inmoaie usor. Cartoful nu trebuie sa se ajunga pana la modul de fierbere sa se zdrobeasca, ca atunci cand vreti sa faceti piure de cartofi.

Intr-o tigaie se pune la incins ulei de masline si cand cartofii s-au fiert, se scurg de apa si se pun la prajit pana se rumenesc alaturi de boiaua dulce, piperul, sarea.

Optional puteti adauga ceapa si baconul in tigaie la prajit, dupa care se adauga cartofii pana capata o culoare aurie.

Cand se scot din tigaie, la final se adauga cele 3 lingurite de unt peste cartofi si patrunjelul taiat.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise