Briose aperitiv cu ardei gras si branză de oi

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie
Briose aperitiv cu ardei gras si branză de oi

Ingrediente

  • 200 g făină
  • 200 ml lapte
  • 2 ouă
  • 2 ling.ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g ardei gras
  • 100 g brânză de oi

Mod de preparare

Se curata si se taie fideluta ardeiul gras , brânză se rade pe răzătoare.

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele peste care se adauga ardeiul taiat fideluta si brânza rasă.

Se toarna compozitia lichida peste faina amestecat cu praful de copt si se omogenizeaza.

Se ung formele cu o picatura de ulei si se aseaza pe o tava rece tapetata cu hartie de copt si se umplu pana la un deget sub margine.

Se da la cuptor preincalzit si se tin 35-40 min pana incep briosele sa se rumeneasca deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise