Într-un castron am amestecat iaurtul cu zahărul, apoi am adăugat pe rând, ouăle, coaja rasă de lămâie, făina și praful de copt și am omogenizat compoziția cu ajutorul unui tel.
La final am adăugat untul topit și am amestecat bine.
Compoziția am așezat-o într-o tavă specială de brioșe, tapetată cu hârtiuțe pentru muffins, pe care le-am uns în prealabil cu puțin unt topit. Tava am dat-o la cuptor pentru aprox. 25 de minute.
Între timp am făcut și un sos acrișor cu care am ornat brioșele. Am pus untul l-a topit la foc mic, apoi am adaugat ciocolata și sucul de lămâie și am lăsat 2-3 minute să se omogenizeze.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii