1. Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se amesteca untul/margarina cu zaharul pana se obtine o crema, se adauga faina, praful de copt si sarea, se amesteca, apoi se adauga ouale si esenta de vanilie si se amesteca totul pana se obtine o compozitie cremoasa.Se aseaza intr-o tava de briose, forme de hartie pentru briose.Se toarna cate putin din aluat in fiecare forma.
2. Se dau la cuptor pentru 18-20 minute, pana cresc si se rumensc.
3. Pentru glazura se topeste ciocolata impreuna cu laptele si untul.Se amesteca, adaugand si zaharul pudra.Se da fiecare briosa prin glazura si se orneaza, dupa preferinte, cu fulgi de migdale fructe confiate, chipsuri de ciocolata sau fructe.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii