Briose

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Briose

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 75 ml ulei
  • 125 g unt
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • Esenta de vanilie
  • 3-4 linguri fulgi de ciocolata
  • Faina aprox. 400-450 g

Mod de preparare

Batem bine ouale intregi cu zaharul.

Adaugam apoi untul topit, uleiul si laptele.

Incorporam si faina amestecata cu sarea si praful de copt.

La sfarsit adaugam vanilia si fulgii de ciocolata.

Amesteca usor.

Va iesi un aluat moale pe care il vom aseza in formele de briose.

Dam la cuptor pentru aprox. 35 minute, la foc potrivit.

Le servim simple sau cu toping de ciocolata.

Va doresc pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise