Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Briose aperitiv

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g ardei gras rosu

Mod de preparare

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta.

Se toarna compozitia lichida peste faina amestecat cu praful de copt si se omogenizeaza.

Se ung formele cu o picatura de ulei si se aseaza pe o tava rece si se umplu pana la un deget sub margine.

Se pun la cuptor preincalzit si se tin 35-40 min pana incep briosele sa se rumeneasca deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise