Pentru briose, se incalzete cuptorul la 190⁰C.Se tapeteaza cu foi de copt speciale 2 tavi de briose, a cate 12 locuri.
Intr-un vas se bate untul cu zaharul si galbenusurile.Se adauga faina, praful de copt, praful de pudding si vanilia si se amesteca.Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se inglobeaza in amestecul cu oua.Se umplu formele de briose pana la jumatate apoi se dau la copt 15-18 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.Se lasa briosele la racit.
Pentru glazura, se amesteca zaharul pudra cu zeama de lime apoi se adauga coloranti alimentari.Se ung briosele cu glazura si se decoreaza cu diferite ornamente.
http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii