Ingrediente
2 oua, 100 g zahar, 125 ml ulei, 200 ml lapte, 50 g cacao, 250 g faina, 1 praf de copt, 3 linguri dulceata, , , Crema:, -200 ml frisca, -500-600 gr pepene galben, -100 gr zahar, -5 gr gelatina sau un inatritor de frisca, Crema:, -200 ml frisca, -500-600 gr pepene galben, -100 gr zahar, -5 gr gelatina
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
0 voturi
Mod de preparare
Se toarna compozitia in forme de briose sa fie mai mult de jumate , in care am pus hartie speciala pentru briose, si dam la cuptor timp de 20 min la treapta 3 sau 180 C. Cuptorul trebuie incins in prealabil.
Sau puteti turna intr-o tava dreptungiulara si dupa ce sa copt si racit sa taiaeti mici cuburi care sa le faceti apoi niste prajiturici simpatice.
Crema: Se curata pepenele galben de coaja si seminte se taie cuburi si se pune la firt cu zaharul. Cand se inmoaie bine se mixeaza cu un mixer vertical si se lasa sa se raceasca. Daca vreti mai dulce crema puteti pune in plus inca 50 gr zahar!
Frisca se bate bine. Se topeste gelatina dupa ce s-a hidratat in 50 ml apa si se amesteca cu pepenele galben. Se amesteca usor frisca cu pepene galben se da putin la rece 10-15 min. dupa care se pune crema in pos si se orneaza briosele racite.