Briose: Intr-un bol se bate oul ca pentru omleta, se adauga fructoza si se mai freaca. Peste se adauga zeama de lamaie si coaja, urmate de ulei, vanilie si cacaua. Dupa ce s-au omegenizat se adauga praful de copt si faina integrala.
Amestecam bine compozitia si daca nu este destul de cremoasa mai punem putina apa calda. Incalzim cuptorul 10 min inainte la temperatura medie. Pe o tava punem hartia de briosa in care adaugam cate o lingura de compozitie (cam un sfert din forma de briosa). Daca nu exista forme de briose, puteti folosi cesti de cafea termorezistente. Briosele se tin 20-25 de minute la cuptor cat mai sus.
Topping: Se face un ceai (eu am folosit de musetel) si se adauga in el fiebinte prunele. Se lasa prunele 15-20 de minute la inmuiat, dupa care se scot din ceai si se paseaza intr-un bol. Cu pasta obtinuta se orneaza briosele scoase din cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii