Intr-un bol se bat ouale spuma, apoi se adauga zaharul si se freaca pana se dizolva. Se adauga in bol coaja rasa si sucul de la jumatate de lamaie si se amesteca. Se adauga margarina, apoi uleiul si se omogenizeaza, apoi se presara faina si praful de copt si se amesteca compozitia .
Se imparte compozitia in doua, jumatete se va amesteca cu cacao.
Intr-o tava se aseaza formele de hartie, care se vor umple pana la sfert cu compozitie alba apoi pana la jumatate cu cea maro.
Se da la cuptorul incalzit pentru aprozimativ 25 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii