Briose cu cascaval, carnati afumati si susan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Briose cu cascaval, carnati afumati si susan

Ingrediente

  • 200 ml iaurt sau sana
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 gr cascaval taiat cubulete mici
  • 3 bucati carnati afumati
  • 1 cana si jumatate cu faina
  • un praf de sare
  • seminte de susan

Mod de preparare

Intr-un castron amestecam iaurtul,ouale,uleiul,sarea si cascavalul ras.Separat amestecam faina cu praful de copt.Amestecam cele doua compozitii si lasam sa se odihneasca circa 15 minute.Taiem carnatii pe jumatate,apoi in feliute subtiri.Punem jumatate din carnati in compozitia de faina si amestecam usor.Punem hartie speciala de briose in forme sau, daca nu avem, ungem formele cu ulei,apoi punem circa 3/4 din aluat,deoarece vor mai creste la copt.Punem deasupra fiecarei briose cateva feliute de carnat si cateva cubulete de cascaval.Dam la copt la foc mediu pana se rumenesc frumos deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise