Intr-un castron amestecam iaurtul,ouale,uleiul,sarea si cascavalul ras.Separat amestecam faina cu praful de copt.Amestecam cele doua compozitii si lasam sa se odihneasca circa 15 minute.Taiem carnatii pe jumatate,apoi in feliute subtiri.Punem jumatate din carnati in compozitia de faina si amestecam usor.Punem hartie speciala de briose in forme sau, daca nu avem, ungem formele cu ulei,apoi punem circa 3/4 din aluat,deoarece vor mai creste la copt.Punem deasupra fiecarei briose cateva feliute de carnat si cateva cubulete de cascaval.Dam la copt la foc mediu pana se rumenesc frumos deasupra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii