BRIOSE CU CIOCOLATA SI ANANAS

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
BRIOSE CU CIOCOLATA SI ANANAS

Ingrediente

  • 150 gr ciocolata alba
  • 2 cani cu faina
  • 2 lingurite rase cu praf de copt
  • 2 oua
  • 2 lingurite cu apa
  • 200 gr zahar
  • 250 ml iaurt
  • 1/4 cana cu lapte
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 1 praf de sare
  • 100 gr cubulete de ananas din compot scurse

Mod de preparare

Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si sarea. In alt vas amestecam ouale, apa, zaharul, iaurtul, laptele si sucul de lamaie. Amestecam pana cand zaharul este complet dizolvat. Incorporam amestecul de faina peste cel lichid si omogenizam usor. Impartim aluatul in doua parti egale. In primul bol punem ciocolata rasa pe razatoarea mica si omogenizam. Punem hartie speciala pentru briose in forme. Daca nu avem, ungem formele cu ulei si le tapetam cu faina. Punem aluat in forme, cam 3/4 deoarece vor creste. In aluatul ramas punem ananasul. Punem formele la copt pana se rumenesc usor la suprafata. Le scoatem si le lasam sa se raceasca. Le pudram cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise