Batem albusurile spuma impreuna cu jumatate din zahar.Frecam galbenusurile cu restul de zahar,adaugam laptele si amestecam .Adaugam faina amestecata cu praf de copt ,iar dupa ce am incorporat toata faina,adaugam albusurile,zaharul vanilat,stafidele,coaja de portocala si ciocolata.Amestecam si turnam compozitia in forme de briose si dam la cuptor 15-20 de minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii