Faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si ghimbirul, le amestecam pe toate intr-un bol.
Separat frecam ouale cu zaharul pana-si dubleaza volumul, apoi incorporam uleiul usor (nu tot odata) amestecand in continuare si la final adaugam dovleacul. Amestecam cele doua compozitii, care au consistenta unei smantani groase si repartizam aluatul in formele de briose. Le dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 35-40 minute. Eu am pus in jumatate din cantitate si cate o lingurita de lapte condensat.
Dup ace se racesc le ornati dupa preperinta, cu zahar , ciocolata alba ori neagra.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii