Intr-un vas se amesteca faina, praful de copt si sarea.
Intr-un vas se amesteca faina, praful de copt si sarea; se adauga zaharul si cacaua si se amesteca. Se adauga untul si se amesteca bine, veti avea un aluat faramicios deoarece este o cantitate mica de unt. Adaugati ouale pe rand amestecand dupa fiecare, apoi adaugati smantana si uleiul, amestecati pana ingredientele se combina bine (se poate folosi mixerul). Adaugati incet laptele si amestecati in continuu, veti avea un aluat mai lichid, nu va faceti griji, asa trebuie sa fie.
Umpleti formele de briose pana la jumate cu aluat si le introduceti in cuptorul preincalzit la 180 grade C si le coaceti 20 minute si faceti testul cu scobitoarea; daca nu sunt gata, le mai lasati 2 minute si le testati din nou.
Dupa ce s-au copt, le scoateti din tava si se lasa la racit.
Pentru crema:
Dovleacul se coace la cuptor si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Intr-un vas se pune mascarpone-ul si se amesteca cu mixerul, se adauga treptat scortisoara, zaharul pudra si cate o lingura de dovleac copt (se verifica compozitia inainte de a adauga mai mult dovleac deoarece poate deveni prea moale.
Se orneaza briosele cu aceasta crema.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii