Briose cu fructe goji

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Briose cu fructe goji

Ingrediente

  • 4 oua
  • 20 linguri zahar
  • 20 linguri faina
  • 16 linguri ulei
  • 16 linguri lapte
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o mana fructe goji

Mod de preparare

Se pun intr-un vas pe rand ouale,zaharul,zaharul vanilat uleiul , laptele si cacao si se mixeaza bine.Se adauga putin cate putin faina in care am pus si praful de copt.La final se adauga si fructele goji se se amesteca bine pentru o buna omogenizare.Acest amestec se toarna in forme de briose(pe care le-am captusit in prealabil cu hartie pentru briose) ,deasupra am mai pus cateva fructe goji si se da la cuptor.Se face testul scobitorii si cand sunt gata coapte se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca si................pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise