Se pun in trei boluri: zmeura spalata si scursa, pulpa de pepene taiata cubulete, fructele de physalis scoase din frunze, spalate si taiate in jumatati. Se freaca galbenusurile cu sare si zahar pana rezulta o crema pufoasa si albicioasa, se adauga pe rand cate o lingura cu apa fierbinte mixand energic dupa fiecare, apoi aromele si faina cernuta; se amesteca aceasta compozitie cu albusurile batute spuma tare,in doua etape, in miscari verticale cu o spatula.
In formele de briose se pune o lingura cu aluat,apoi fructe amestecate sau separat, se acopera cu alte doua linguri cu aluat iar deasupra se impart fructele ramase. Se lasa la cuptor 30 minute, pana se rumenesc, iar dupa ce s-au racit se scot si se pun pe un platou. Se toarna deasupra glazura pregatita dupa instructiunile de pe plic si se orneaza cu fructe.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii