Intr-un castronel se bat galbenusurile pana se deschid la culoare,circa 5 min.Intr-un castron mare se freaca untul cu zaharul pana devine cremos si spumos.Se incorporeaza galbenusurile.Se combina faina,praful de copt si sarea,se adauga in mixtura cremoasa,alternativ cu sucul si coaja de lamaie,amestecand doar pana se combina.
In alt castron se bat albusurile pana face creste tari si se incorporeaza in compozitie.
Se umplu formele de briosa pana la doua treimi.Se combina ingredientele pentru topping si se presara peste aluat.Se coc timp de 16-18 min sau pana cand o scobitoare infipta in mijloc iese curata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii