Se incinge cuptorul la 190⁰C.Se tapeteaza o tava de briose cu cupe speciale pentru briose.
Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga galbenusurile si se mixeaza.Se adauga apoi semintele de vanilie,esenta de rom, laptele, merele rase si zeama de lamaie.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.Intr-un alt vas se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se inglobeaza in compozitia cu faina.
Se imparte aluatul obtinut in forme, umpland fiecare cupa pana la ½ din aceasta.Se pune in centrul fiecarei briose 1 lingurita de crema de ciocolata cu alune de padure apoi se adauga deasupra fiecareia cate 1 lingura de aluat.Briosele se dau la copt 25-35 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii