Se amesteca ingredientele cu mixerul pana se omogenizeaza.
Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC.
In tava pentru briose se aseaza formele de hartie si se imparte aluatul astfel incat sa nu depaseasca 2/3 din capacitatea formelor.
Smochinele se taie in jumatati si apoi cresteaza in forma de evantai; se aseaza pe briose , presandu-le ca sa patrunda putin in aluat.
Se presara briosele cu fulgii de migdale si se dau la cuptor 40 de minute sau pana se rumenesc.
Se scot pe un gratar de prajituri si se lasa sa se raceasca.
Se servesc cu ceai.
Pofta buna!
Reteta de pe urmatorul link:
http://www.goodfood.ro/reteta/briose-cu-smochine-si-migdale-184763.html
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii