Folosim ca unitate de referinta in masurarea ingredientelor un pahar. Trebuie ca de fiecare data sa fie acelasi pahar (sa nu difere cumva cantitatea de ingrediente).
Omogenizam bine, cu mixerul, toate ingredientele, apoi cu lingura punem compozitia in formele de briose cam 3/4 din volumul acestora. Dam totul la cuptor, mai intai la foc iute pentru cateva minute, apoi scadem la foc mediu. Decoram dupa imaginatie, cu zahar pudra sau glazura de ciocolata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii