Briose cu physalis

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Briose cu physalis

Ingrediente

  • 200g fructe physalis
  • 130g unt
  • 150g zahar
  • 3oua
  • 50g gris
  • 150g faina
  • 1/2plic praf de copt
  • 200g branza de vaci(Almette)
  • 100g iaurt
  • esenta de lamaie

Mod de preparare

Pentru concurs,vin cu acest desert mai mult decat gustos!

Se scot fructele din invelisul ce le protejeaza,se spala cu apa calduta,se taie in jumatati si se lasa deoparte intr-un bol;se pregateste o crema fina din unt si zahar,se adauga cate un ou mixand energic dupa fiecare,apoi branza,iaurtul,dupa omogenizare se adauga grisul,faina amestecata cu praful de copt,esenta iar la sfarsit se incorporeaza fructele amestecand usor.

SE pune cu lingura din compozitie in formele de briose,se lasa la cuptor 30min,pana se rumenesc si trec testul cu scobitoarea,dupa ce s-au racit se scot din forme,se pun pe un platou,se pudreaza,se orneaza cu fructe apoi se servesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise