Untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul bine, bine, dupa care adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare.
Faina cernuta o amestecam cu faina si cu un praf de sare.
Punem jumatate din faina peste compozitia lichida, amestecam, turnam jumatate din lapte, procedam la fel si laptele si faina ramasa. Amestecam bine pt omogenizare, iar la sfarsit adaugam ciocolata.
Punem compozitia in tava de briose, tapeta cu hartie, umplem fiecare forma 3/4 compozitie.
Dam la cuptorul preincalzit la 170 grade pt 20-25 de min.
Eu le-am ornat cu frisca si bombonele, dar le puteti orna cum dorit(ciocolata topita, creme).
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii