Reteta este pentru 16 briose.Intr-o craticioara se rupe ciocolata in cuburi mai mici si se topeste la foc mic.Se adauga untul,zaharul si laptele.Se amesteca pana devine o crema omogena.Se adauga galbenusul si se amesteca bine.Se da deoparte si se lasa se se raceasca pana ajunge la temperatura camerei.Praful de copt se amesteca bine cu faina si se adauga putin cate putin la compozitia de ciocolata,amestecand cu mixerul sau cu un tel.Cu amestecul final se umplu formele de briose,(de hartie sau in tava)se dau la cuptorul preincalzit, si se coc la 180ºC timp de 25,30 min.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii