Ingrediente
un mar, o banana, un praf de sare, o lingurita scortisoara, 7 linguri de faina, 2 linguri ulei, zahar dupa gust (ar fi mai bine sa folositi zahar pudra), un pliculet zahar vanilat, o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu (se stinge cu zeama de lamaie sau otet de mere), apa cat sa iasa o compozitie de consistenta unei smantani mai groase sau asemenea compozitiei pentru chec
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
11 voturi
Mod de preparare
Cand este gata compozitia se toarna in formele unse cu ulei sau margarina,se pun deasupra bucatele de nuca si se dau la cuptor.
Cand sunt gata le puteti trece prin zahar pudra.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2010
O reteta minunata pentru perioada de post...si nu numai...Felicitari!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2010
Multumesc mult...
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2010
Delicioase si apetisante!
mia (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2010
Cred ca sunt foarte delicioase.....nota 10...felicitari.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2010
Va multumesc mult...
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010
O bunãtate!!!felicitãri :)
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010
Foarte bune briosele! Cred ca marul si banana le dau o savore si o aroma deosebita.
Catalina (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010
un deliciu pentru zilele de post... o reteta foarte buna, o voi incerca cu siguranta