Oul il mixam cu zahar, ulei si un praf de sare. Adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut. Turnam si restul de lapte si faina,omogenizam.
Lasam aluatul la dospit 20 de minute, dupa care il punem in forme (pana la 3/4 din capacitate) si lasam din nou la dospit 15 minute.
Se coc la foc mediu, in jur de 15-20 minute.
Intre timp preparam siropul:
Zaharul il caramelizam, apoi il \"stingem\" cu apa rece. Lasam la racit, pana se topeste caramelul, apoi punem si esenta de rom.
Insiropam brisosele, le taiem pe jumatate si le umplem cu muuuulta frisca. :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii