Intr-un bol se bat ouale spuma, apoi se adauga zaharul si se freaca pana se dizolva. Se adauga in bol esenta de portocale si o lingurita de zahar vanilat si se amesteca. Se adauga untul, apoi uleiul si se omogenizeaza, apoi se presara faina si praful de copt si se amesteca compozitia .
Rahatul se taie cuburi mici si se amesteca cu aluatul.
Compozitia se adauga in forme de copt unse in prealabil cu margarina si tapetate cu faina.
Se da la cuptorul incalzit pentru aproximativ 20 minute.
Plicul cu glazura se introduce in apa fierbinte timp de 10 minute pentru a se topi , apoi se toarna si se intinde cu o lingura pe briosele lasate la racit.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii