Ungem cu unt cele 6 forme de briose si pornim cuptorul la 200 de grade C.
Friptura si cartofii ii taiem in cuburi mici, iar rosiile le taiem in doua.
Ouale le batem bine impreuna cu cascavalul ras( 50 g) si le asezonam dupa gust.
Feliutele de prosciutto crudo le asezam pe lateralele formelor de briose, apoi punem in forme cate o lingura din compozitia oualor batute, cuburile de friptura si de cartofi.
Completam cu restul compozitiei de oua, punem cate 1/2 de rosie cherry deasupra si mai radem putin cascaval.
Dam tava la cuptorul incalzit , pina se rumenesc briosele, cam 20 de minute ( depinde de cuptor).
Cand sunt gata , le scoatem din cuptor si le lasam cateva minute sa se racoreasca in forme, apoi le scoatem si le putem servi alaturi de rosii in gradina, sos de iaurt sau ce va place voua mai mult.
De ce multumire mai mare are nevoie o bunica, decat de ce se vede in poza ?
Sunt excelente si se fac relativ usor , cu ce aveti prin casa...
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/08/briose-mic-dejun.html
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii