Briose umplute

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Briose umplute

Ingrediente

  • Pentru opt briose:
  • * 1 cana faina
  • * 1/2 cana zahar
  • * 125 ml apa
  • * 50 ml ulei
  • * o lingurita praf de copt
  • * coaja rasa de la o lamaie
  • Umpluturi:
  • * cate o mana de caise, stafide si visine din dulceata.
  • Pentru decor:
  • * sirop de visine
  • * zahar pudra

Mod de preparare

Ingredientele pentru aluat le-am amestecat intr-un castron cu mixerul.

In formele de briose am pus cate o lingura si ceva de aluat, apoi cate un pic de umplutura.

Le-am tinut la cuptor 30-40 min la foc mediu spre mic.

Le-am decorat cu sirop de visine si zahar pudra.

Sursa: http://www.bucatarianoastra.com/forum.htm

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise