Se amesteca ouale cu zaharul apoi se adauga uleiul cate putin si iaurtul, adaugam sucul si coaja de lamaie apoi se adauga faina si praful de copt cernute, si sarea. Formele de briose se ung cu unt sau se imbraca in forma speciala pentru briose si se umplu pe jumatate cu aluat, se pune cate o lingurita de gem (sau alta umplutura:nutella, alone, stafide, rahat, tablete de ciocolata) si se pune restul de aluat deasupra. Daca doriti si briose cu cacao opriti jumatate din compozitie pe care o amestecati cu cacao. Se coc in cuptorul preincalzit, la foc mediu, timp de 25-30 minute, pana se rumenesc. Se lasa la racit in forma 10 minute, apoi se scot. Fiecare le orneaza dupa imaginatie cu bomboane pufarin, ciocolata alba, neagra, stafide, nuca de cocos, zahar pudra amestecat cu zahar vanilat sau nuca faramitata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii