1. Ciocolata se topeste cu untul la bain-marie.
2. Compozitia se raceste si se adauga 2 oua cu zaharul vanilat.
3. Adaugam praful de copt,sare si faina ,amestecam bine.
4. Aparte se mixeaza zaharul cu 2 oua si branza.
5. Intr-o forma de copt diametrul de 20 cm. si inaltimea de 7 cm se asterne cu hartie pentru copt unsa cu unt , sau o forma cu inel detasabil fara hartie pentru copt unsa cu unt.
6. In forma se toarna un strat de compozitia cu ciocolata.
7. Peste primul strat se toarna cateva linguri din compotitia de branza sa se intinda pe suprafata.
8. Se repartizeaza pe toata suprafata 1/2 din visine si se acopera cu un strat de compozitia cu ciocolata apoi inca un strat de branza si visina si ultimul strat din comp. cu ciocolata ramasa .
9. Se da la cuptor pentru 45 min. la 180 grade C. si se raceste in forma.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii