Ingrediente
75g unt taiat cubulete si inca ceva pt uns tava, 250g ciocolata neagra (70% cacao) taiata bucatele, 15g pudra de cacao, 2 lingurite de esenta de vanilie, 250g de zahar tos, 4 oua mari, 100g de migdale macinate
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
5 voturi
Mod de preparare
Se topeste la foc mic intr-o craticioara intinsa ciocolata si untul, se trage de pe foc si se adauga cacaoa, vanilia si zaharul si se amesteca pana se combina toate.
Se adauga cate un ou pe rand si cate putin din migdalele macinate amestecand continuu pana se pun toate ouale.
Se toarna in forma si se coace 25-30 de minute sau pana se intareste suprafata si este ferma la apasare. Se lasa in forma cel putin o ora sa se raceasca complet si apoi se scoate si se taie felii. Se poate pastra la temperatura camerei intr-o cutie de alimente pana la 5 zile. Pofta buna!
Sursa http://www.goodhousekeeping.co.uk/food/recipes/flourless-brownies