autor:

» » Aperitive

Bruschete

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 03 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 03 martie 2013

Ingrediente
1 bagheta, 3 rosii de gradina, 1 catel de usturoi, sare, piper, busuioc uscat (sau proaspat), 2-3 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Bagheta o taiem felii nu foarte groase.
Feliutele le punem la prajit fie pe o tigaie grill, fie intr-o tava in cuptor, pe ambele parti.
Rosiile le spalam si le taiem cubulete.
Condimentam cu putina sare, piper, busuioc uscat si le amestecam.
Curatam catelul de usturoi si il spalam.
Dupa ce am prajit feliile de bagheta, le frecam cu usturoi.
Stropim cate putin ulei de masline pe ele, apoi punem rosiile.
Decoram cu frunzulite de patrunjel verde si servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bruschete aromate

Bruschete aromate

Taiem cornurile,in feliute si le asezam intr-o tava de aragaz , tapetata cu hartie de copt. Peste

17 voturi    5 comentarii
15 min
Sandviciuri
Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Stefan Homocianu , 02 august 2015

    Feliutele de bagheta se pot freca cu rosii coapte bine dupa ce se freaca cu usturoi,apoi se adauga uleiul de masline ...si de ce nu o felita de jamon.

  • Iuliu Tudor , 25 august 2013

    surprinzator de simplu si gustos.ro!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • 3 rosii de gradina
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat (sau proaspat)
  • 2-3 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Melcisori de pizza cu foietaj