autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Bruschette

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 decembrie 2010

Ingrediente
felii de paine toscana (sau bagheta), 200 gr branza stracchino (branza moale spalmabila), 2 carnati proaspeti

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Se taie painea felii,daca folositi paine toscana,feliile se taie in jumatate.Se rupe pielita carnatilor si se amesteca cu branza.Se amesteca bine pana devine o pasta grosuta.Se intinde aceasta pasta pe feliile de paine si se dau la cuptor 5-6 minute la 200 grade,sau pana se rumeneste paine si carnatii.Se servesc imediat.Se mai poate presara si un pic de patrunjel verde tocat sau un pic de piper macinat.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Bruschette la cuptor

Bruschette la cuptor

Taiem painea alba in felii mai groase , o asezam in tava de inox apoi punem feliile de salam , rosiile

2 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Bruschette cu mozzarella si rosii

Bruschette cu mozzarella si rosii

Se prajesc feliile de paine si se freaca bine cu usturoi. Pe fiecare felie se asaza bucati de mozzarella,

6 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2010

    Un mic dejun copios .... Am sa il fac si eu.....

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2010

    Simplu si gustos.Bravo.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2010

    Un deliciu!*****

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • felii de paine toscana (sau bagheta)
  • 200 gr branza stracchino (branza moale spalmabila)
  • 2 carnati proaspeti

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

107 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

Sidy (Chef de cuisine)

Un mic dejun copios .... Am sa il fac si eu.....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu spanac