Reteta postata pe: 07 septembrie 2011
Ingrediente
4 piepti dezosati si fara piele,3 linguri faina,2 oua batute usor,3 felii de paine alba fara coaja,firimituri,3 linguri ulei de masline., Pentru cipsuri:400g legume asortate(2 morcovi mari,4-5 cartofi,o sfecla mare),3 linguri ulei de masline,sare,piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Taie carnea de pui cuburi.Pune faina si sare intr-un vas,firimiturile in alt vas si ouale in al treilea vas.Trece cuburile de pui prin vasul cu faina,prin cel cu ou si la final prin firimiturile de paine.Tapetaeza o tava cu hartie de copt,pune bucatelele de pui in tava,stropeste-le cu ulei de masline si pune-le la cuptor timp de 30 de minute,pana se rumenesc.
Taie toate legumele bastonase si pune-le intr-o tava.Stropeste-le cu ulei si asezoneaza-le cu sare si piper.Lasa-le timp de 20-30 de minute la cuptor sau pana devin crocante.
Se servesc impreuna,calde.Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele crocante de pui cu cipsuri de casa" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate