autor:

kok miori

» » Paste si pizza

Bucatini cu legume

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 31 martie 2011

Ingrediente
cantitati ptr 4 persoane, , 1pachet de bucatini-barrila-spagheti groase, 1/2 kg de rosii, 3ardei taiati felii, 1ceapa mare taiata solzi, 150-200 gr de brinza sarata-bulgareasca, 50 gr cascaval ras, 1legatura de frunze zahatar pot fi si uscate, ulei de masline, sare,piper,putin zahar ptr rosii.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala mare punem apa si sare deajuns sa cuprinda pastele si lasam sa dea in clocot si adaugam pasta si o fierbem al-dente.

Intre timp incalzim o tigaie wok si incalzim uleiul de masline adaugam ceapa si o rumenim putin,adaugam ardeii si ii prajim putin si la sfirsit adaugam rosiile taiate cuburi si amestecam.Lasam putin ca gusturile sa se contopeasca adaugam sare,piper si putin zahar.Nu trbuie de lasat mult ca rosiile sa nu se faca pasta - se pun si frunzele de zahatar si se adauga pasta se amesteca putin cu legumele dupa care se adauga brinzeturile si se serveste.Eu pun brinzeturile aparte pe masa si pasta cu legume aparte.Fiecare isi pune brinza cit doreste.Este gustoasa pasta cu legume si foarte usor de facut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatini cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 31 martie 2011

    O reteta interesanta, felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • cantitati ptr 4 persoane
  • 1pachet de bucatini-barrila-spagheti groase
  • 1/2 kg de rosii
  • 3ardei taiati felii
  • 1ceapa mare taiata solzi
  • 150-200 gr de brinza sarata-bulgareasca
  • 50 gr cascaval ras
  • 1legatura de frunze zahatar pot fi si uscate
  • ulei de masline
  • sare,piper,putin zahar ptr rosii.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
mihai

mihai (Chef de cuisine)

O reteta interesanta, felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Paste chinezesti cu pui si legume Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg. Urmează sosul: Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi

0 voturi    0 comentarii
30h 15 min
Mancaruri cu carne
Penne prosciuto, piseli (penne cu smintina, sunca si mazare)