Budinca de macaroane cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Budinca de macaroane cu branza de vaci

Ingrediente

  • 300g macaroane
  • 2 linguri ulei
  • sare un vaf de cutit
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g zahar
  • 2 linguri smantana
  • 4 oua
  • coaja de lamaie
  • un varf de cutit scorisoara
  • un plic zahar vanilat
  • 50 g unt
  • un pumn de stafide

Mod de preparare

- Fierbem pastele cu putina sare si 2 linguri ulei.

Psta de branza:

Batem ouale, adaugam smantana, aromele,stafidele.

- Strecuram pastle clatim cu apa rece si incorporam cu pasta de branza de vaci.

Ungem cu unt o tava , asezam comozitia bine omogenizata, presaram cu bucati de unt si dam la cuptor pentru 20 minute (cuptorul sa fie incins).

Servim calda sau rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise