Ingrediente
2 ambalaje de budincã instantanee, 1 lt. lapte, 6 linguri de zahãr, 200 gr. biscuiti simpli, 2,5 dl cafea, Decor:, 2 dl smântânã rece pt. bãtut, 2 linguri zahãr
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
9 voturi
Mod de preparare
Dacã aveti timp faceti budincã de casa, eu obisnuiesc sã fac "Creme de Pateleiro" pt. cã nu este foarte dulce (reteta o gãsiti la retetele mele la nr. 14, Tartã de cirese).Dar de data aceasta am folosit din comert...
1)Preparã budinca (am avut budincã de caramel) cu laptele si zahãrul, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Lasã la rãcit.
Trece biscuiti prin cafea.Intr-o formã ovalã, pune straturi de budincã si biscuiti.
Se dã la rece.
2)Când budinca sa intãrit bine, se scoate de la rece.
Pune apã caldã intr-un vas si pune forma cu budincã având grijã sã nu intre lichid in ea.
3)Rãstoarnã budinca in farfuria de servit.
4)Pt. decor:
Bate smântâna tare, adaugã zahãrul si bate bine.Toarnã peste budincã sau serveste separat.
Poftã bunã!
constanta proca (Chef de cuisine) , 13 august 2010
O bunatate !