Budincã de Caramel ( Pudim Flã)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Budincã de Caramel ( Pudim Flã)

Ingrediente

  • 100 gr. zahãr
  • 1 lingurã de fãinã
  • 6 ouã
  • 500 ml. lapte
  • caramel lichid din comert
  • bomboane pt. decor

Mod de preparare

1)Amestecã zahãrul cu fãina si ouãle.

2)Fierbe laptele, si pune putin câte putin peste amestecul de ouã.

3)Pune in formã(e) caramel (se poate face si acasã) si toarnã budinca.

4)Se pune budinca intr-o tavã cu apã (Bain-Marie)si se lasã la copt cca. 30 min. la 190ºC.

Eu l-am lãsat sã se rãceascã complet si l-am dat la rece.

A doua zi l-am rãsturnat, se poate servi cu friscã :)

Nu am reusit sã mai fac pozã la felia de budincã, familia nu a avut rãbdare...

Poftã bunã!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise