1)Amestecã zahãrul cu fãina si ouãle.
2)Fierbe laptele, si pune putin câte putin peste amestecul de ouã.
3)Pune in formã(e) caramel (se poate face si acasã) si toarnã budinca.
4)Se pune budinca intr-o tavã cu apã (Bain-Marie)si se lasã la copt cca. 30 min. la 190ºC.
Eu l-am lãsat sã se rãceascã complet si l-am dat la rece.
A doua zi l-am rãsturnat, se poate servi cu friscã :)
Nu am reusit sã mai fac pozã la felia de budincã, familia nu a avut rãbdare...
Poftã bunã!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii