1)Amestecã zahãrul cu fãina si ouãle.
2)Fierbe laptele, si pune putin câte putin peste amestecul de ouã.
3)Pune in formã(e) caramel (se poate face si acasã) si toarnã budinca.
4)Se pune budinca intr-o tavã cu apã (Bain-Marie)si se lasã la copt cca. 30 min. la 190ºC.
Eu l-am lãsat sã se rãceascã complet si l-am dat la rece.
A doua zi l-am rãsturnat, se poate servi cu friscã :)
Nu am reusit sã mai fac pozã la felia de budincã, familia nu a avut rãbdare...
Poftã bunã!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii