Punem intr-o oala apa la fiert cu un praf de sare.
Cand da in clocot turnam pastele si le fierbem atat cat scrie pe punga(sau gustati una si cand considerati ca sunt fierte le luati de pe foc).
Intr-un bol amestecam bine branza cu zaharul,ouale si smantana.
Apoi punem coaja de portocala,esenta de portocale,4-5 linguri suc,stors de la portocala si vanilia.
Ciocolata o taiem cubulete si o adaugam in compozitia de branza.
Pastele fierte le scurgem bine de apa.
Le lasam putin sa se racoreasca apoi le punem peste branza.
Amestecam totul foarte bine.
Luam o tava(eu am pus in una rotunda),o ungem cu putina margarina si o tapetam cu hartie de copt.
Asezam compozitia in tava si o nivelam .
Introducem tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.
O lasam acolo pana ce budinca capata o culoare usor aurie.
Apoi o scoatem ,o lasam sa se racoresca si servim!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii