Budinca cu branza si ciuperci

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Budinca cu branza si ciuperci

Ingrediente

  • 6 foi de clatita
  • 250 gr branza sarata
  • 100 gr cascaval
  • 250 gr de ciuperci proaspete sau murate
  • 200 ml smantana de gatit
  • 2 oua
  • ptr foile de clatite
  • 11/2 pahar lapte
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • 1 pahar de faina
  • 1/4 lingurita de sare

Mod de preparare

Se pregatesc foile de clatite.

Intr-o tigaie se prajeste ceapa sa fie sticloasa, se adauga ciupercile si se lasa sa se prajeasca putin; se da la gust cu sare, piper.

Intr-o tava de budinca care se unge cu putin unt se pune o foaie de clatita, se pune putin ceapa si ciuperci prajite dupa care se presara putina branza sarata, se pune o alta foaie de clatita si se umple si ea si tot asa pana se termina foile - ultima acopera budinca.

Se bat ouale bine, se adauga smantana si se toarna deasupra budincii si se presoara branza galbena.

Se da la copt la 180 de grade cam 30 de minute pana se rumeneste bine.

Se serveste calduta cu salata de legume. Este o budinca usoara si gustoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise