Budinca cu brinza si legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Budinca cu brinza si legume

Ingrediente

  • Pentru o tava de tarta de 25 cm:
  • 800 gr de legume congelate sau proaspete si fierte 10 minute in apa cu sare (legumele sint brocolli, conopida si ceapa)
  • 250 gr de brinza moale
  • 250 gr de brinza coteggi (se poate folosi o brinza moale usor sarata)
  • 4 oua
  • 100 gr brinza galbena rasa
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri de pesmet

Mod de preparare

Legumele in afara cepei vin fierte 10 minute in apa cu sare. Ceapa vine putin inabusita in ulei. Daca legumele sint congelate nu trebuie fierte numai de clatit cu apa si lasat sa se scurga. Intr-un bol amestecam ouale cu brinzeturile in afara de cea galbena. Din ea luam 4 linguri in compozitie restul este pe deasupra. Adaugam faina si pesmetul si legumele scurse si ceapa. Dam gust cu sare, piper si putina nucsoara rasa. Asezam compozitia intr-o tava de tarte si presaram deasupra brinza galbena rasa sau felii. Coacem la 180 de grade o ora pana budinca este rumenita (daca va place brinza mai moale putem sa presaram pe budinca 10 minute inainte de o scoatem din cuptor).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise