Intr-un vas se pun galbenusurile, oul intreg, 50g zahar si se amesteca cu mixerul pana devine ca o crema. Se adauga putin cate putin amidonul apoi coaja de lamaie amestecandu-se mereu.
Se pune pe foc laptele pana incepe sa fiarba apoi se varsa incet peste compozitia de mai sus amestecand mereu.Se pune crema la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa... sa nu dea in clocot. Se varsa crema in forme umezite cu apa, se lasa la racit apoi se pune in frigider.
Se spala si se curata capsunile. Se opresc cateva iar restul se taie si se pun intr-un bol cu 50g zahar. Daca se serveste imediat, se zdrobesc capsunile cu zaharul ca sa obtineti un sos (lasati si bucati mai mari) daca vreti sa fie pentru mai tarziu le puneti la foc sa fierba 2 minute. Se rastoarna budinca intr-o farfurie se toarna sosul de capsuni in centru si se orneaza cu capsunile ramase.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii