Merele se curata si se taie feliute subtiri. Se tapeteaza tava cu zahar si se aseaza merele. Untul se pune cubulete mici peste mere. Se da tava la cuptor pana se coc merele. Intre timp se prepara budinca dupa instructiunile de pe plic. La cea de vanilie se adauga esenta de vanilie iar la cea de cacao esenta de rom. Cand merele sunt gata se pune budinca de cacao peste ele, se aseaza biscuitii si se adauga si budinca de vanilie. Se da la cuptor pentru 15 - 20 minute. Dupa ce sa racit se orneaza cu frisca.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii